zondag 4 oktober 2009

Vandaag was het feest voor Claudia. Dierendag! Extra verwennen dus.
Deze ochtend werd Tanja bij het binnenkomen heel erg verwelkomt door Watson en Claudia. Het was alsof ze allebei wisten dat het een speciale dag zou worden. Claudia draaide zich in haar mandje om en liet zich helemaal kroelen door Tanja.
Daarna was het eerst uitlaten. Tijdens het uitlaten was het even schrikken toen een grote Duitse Herder van zijn baas los mocht lopen en op Claudia af vloog. Het was nog maar een jonge hond maar voor Claudia was dit net even teveel. Ze schrok behoorlijke en trilde helemaal. Tanja bleef rustig en de baas van de herder kreeg zijn wilde puper pas na een paar luide commandos tot rust. Ook daar schrok Claudia van. Pas toen de herder werd meegetrokken door zijn baas en de wegen elkaar weer scheidden kalmeerde ze weer wat.

Deze middag heeft ze een nieuw vriendje leren kennen. Bikkel. Bikkel is de hond van Nicole en Theo. Een Flatcoatretriever en erg speels. Bikkel is heel erg lief en pas 1 jaar oud. Hij is erg onderdanig en dat vond Claudia wel goed. Samen speelde ze in de tuin. Zelfs Watson liet zich verleiden en het triootje dolde over elkaar heen. Het was Black,Black en White! Alle 3 werden ze verwend met een dozijn Frolic brokjes. Dolle pret was het. Bikkel bleek ook verzot op walnoten uit onze notenboom.
Later in de middag was het tijd voor een flinke wandeling met Alex. Helemaal over Croy weer terug naar Aarle. Bijna anderhalf uur lopen. Claudia bleef daarbij voortdurend achter Alex lopen. Een teken dat ze nog steeds angstig van hem is.
Maar na de wandeling kreeg Claudia van Alex haar lievelingssnoepjes, een paar stukjes kaas. Daarna kroop ze naar haar plekje op de bank om moe maar tevreden uit te rusten. Deze keer naast Alex. Wat een paar stukjes kaas kunnen doen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten