zondag 23 december 2012

Bezoek aan Pleun, Duna en Noortje

Vandaag zijn Faya, Watson en ik (Claudia) op bezoek geweest bij Henny waar Pleuntje, Noortje en Duna erg blij waren toen we binnen kwamen. Ook Cosmo was er en Ann het baasje van Cosmo.
Met zeven van ons in de woonkamer van Henny was best leuk. Lekker op elkaar liggen op de bank en in de mand.
Faya was eerst even met het baasje een blokje rond geweest want ze weet nog steeds niet precies dat ze binnen niet mag plassen. Dat ze het buiten wel mag heb ik haar al geleerd door het telkens heel goed voor te doen. Maar ja, we kunnen het haar nog niet zo kwalijk nemen want ze verstaat dat Nederlands nog niet zo goed en eigenlijk is het nog maar een peuter.
Nadat we eerst de koekjes bij Henny hadden opgegeten gingen we naar het grote speelveld in Rosmalen waar normaal heel veel honden rondlopen. Maar als wij komen is er lekker niemand behalve wij en dan kunnen we lekker ravotten! Ik geloof dat het baasje wat foto's heeft gemaakt.
Hier zijn ze dan kunnen jullie zelf zien dat we weer veel plezier hebben gehad! Sommige foto's zien er wel een beetje beangstigend uit als die kleine Faya haar melktandjes laat zien. Maar och, wie klein is moet dapper zijn zal ze gedacht hebben. En het ging haar ook er goed af met onze vriendinnen. Die gekke Faya liep als een bezetene op het grote veld. Maar ze is nog jong en onbezonnen.  Bedankt lieve Pleun, Duna en Noortje. Binnenkort komen jullie lekker bij ons logeren en dan gaan we samen onze tuin overhoop zetten hahaha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten