zaterdag 8 december 2012

Beetje gewend al.

Faya is al een klein beetje gewend. Het gaat dan ook uitstekend!

Faya is nog jong (ze wordt zo'n 2 jaar geschat) en nieuwsgierig en wil alles volgen. Ze volgt je overal naar toe. Van de kamer naar de keuken, van de keuken naar de bijkeuken en naar de garage. En dan weer terug. Maar ook heeft ze haar vast plekje al gevonden. Gewoon languit op de grote bank. Daar slaapt ze het liefste en geniet ze zichtbaar. 
De sneeuw was wel even wennen gisteren. Ze heeft dat zeer waarschijnlijk in Spanje nog niet eerder meegemaakt. Vandaag was het een prachtige dag met veel zon. Aangezien Faya nog niet zindelijk is betekent dat vooral veel naar het uitlaatveldje. Daarna even de tuin verkennen. Wat leuk was dat samen met Claudia en Watson.
Maar veel rennen is er niet bij. Claudia is deze week geblesseerd geraakt. Tijdens de eerste wandeling met Faya erbij op donderdagavond schoot ze in een onzichtbare kuil op het hondenveld. De kuil was volledig bedekt met bladeren. Haar spieren van haar rechterschouder zijn opgerekt. We zijn gisteren even met haar naar de dierenarts geweest om een check te laten doen. De dierenarts stelde tijdens een onderzoekje vast dat haar rechterschouder wat pijnlijk was. Dus heeft ze een spuitje gekregen en medicijnen voor een week. Maar wat erger is: ze moet 2 weken rust houden. Dus spelen rennen is er niet bij. En dat precies op het moment dat haar nieuwe speelmaatje bij ons gekomen is. Tja, het leven van een Galgo gaat niet altijd over rozen.

De dierenarts heeft ook meteen de gezondheidstoestand van Faya gecheckt. Altijd weer goed om te horen dat ze in uitstekende gezondheid verkeert. Wel een klein beetje tandsteen maar dat komt later wel een keer aan de beurt. Faya kreeg meteen haar eerste nederlandse inenting. Maar daar gaf ze helemaal niks om. Hier een eerste serie foto's van Faya in ons midden.

2 opmerkingen:

  1. oooooh wat is het toch een mooi windekind, ze valt helemaal niet op , op jullie bank. onze nikki, ons middelste windekind is ook ongeveer 2 jaar , leuke leeftijd, nog een beetje pup, ze worden bij jullie net zo verwend als bij ons zo te zien, heerlijk he? knuffels van ons en geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te zien dat het zo goed gaat met Faya!! Ze is echt prachtig <3<3
    Beterschap voor Claudia!!

    Groetjes Anneke Baljeu

    BeantwoordenVerwijderen