woensdag 2 december 2009

Een gezellige zondag.

Vroeg in de middag ging de telefoon. Of het goed was dat de dames van Doorn op bezoek kwamen. ( Henny het vrouwtje met haar drie hondjes Luna, Pleuntje en Nena) Dit is voor Claudia een groot feest, haar voormalige pleegmoeder op bezoek met drie langneusvriendinnetjes. De hele middag heeft haar staart gekwispeld. Eventjes in de tuin  gespeeld en toen weer naar binnen, of toch maar weer liever naar buiten, de dames konden het maar moeilijk beslissen, maar voor Claudia was het allemaal wel goed. Luna wilde even de baas spelen over onze Retreever Watson door duidelijk te laten merken dat ze het bot wat ze aan het knauwen was zeer zeker niet wilde afgeven. Ga je grommen Luna, nou dan krijg niemand het bot.
Op een gegeven moment ging Claudia toch maar even op haar mandje liggen en het leek of ze wat moe was geworden van alle opwinding. Even uitrusten, maar niet voor heel lang.
Pleuntje vond het nodig om even het plastic afval te controleren maar dat is ook niet de bedoeling dus dat ook afgepakt. Het zijn net kleine kinderen die je voortdurend in de gaten moet houden.
Niets kun je laten liggen blijkt wel toen ik later deze week van Henny hoorde dat juist Luna, de koningin van het stel die nooooooit iets doet thuis het aanrecht had geplunderd en daardoor plastic had gegeten wat haar bijna fataal was. In korte tijd hoge koorts en volledig uitgedroogd. Dus advies: Niets op het aanrecht laten liggen want ze kunnen er geheid bij!
Gelukkig gaat het nu alweer wat beter met haar en hopen we maar dat ze snel helemaal is opgeknapt.
We hebben voor Claudia ook nog een sinterklaascadeautje besteld, nml. een lange-neuzen-zak.Dit is een warm kleed dat je d.m.v. een buis zo kunt bouwen dat het een klein tentje wordt waar de hond lekker helemaal in kan kruipen. Ben zeer benieuwd want we hebben de zak nog niet. In ieder geval zagen de foto's er bijzonder comfortabel uit dus nog even wachten.
Ook zijn we nog in afwachting van een bericht over Claudia's nieuwe vriendinnetje. Er wordt met ons contact opgenomen maar we hebben nog niets gehoord. Ze zit in ieder geval nog wel in Spanje weten we.
Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten